Laat u adviseren

Ik sta klaar om u te helpen. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken.

Ontzettend dankbaar dat Patricia de crematie van mijn vader heeft geregeld. Enorm liefdevol hoe je met alles omgaat ook in de verschillen die de mensen hebben. Ik had je al eens meegemaakt en dan kom je zelf op het punt om zaken te gaan regelen. Er was geen denken aan op keuzes te gaan maken want jij zou het gaan worden, daar had ik al goed overleg met papa en mama over gehad. Hoe verdrietig alles ook is en nu ook nog heel erg vers, papa is vandaag gecremeerd des te beter dat ik het nu nog kan omschrijven. Je bent een dikke plus onder de uitvaartzorg en een ieder is in goede handen. Dank je wel xxx

Wij hebben onlangs de uitvaart van mijn vader door Patricia Thijs laten verzorgen. Zij heeft dit met heel veel passie en toewijding gedaan! Wij zijn super blij dat wij dit met Patricia Thijs konden doen. Ze luistert naar je wensen, alles is bespreekbaar, neemt overal de tijd voor, een hele fijne vrouw om in zo'n moeilijke tijd mee te praten, te lachen en te huilen. Wij kijken terug op een hele mooie en persoonlijke uitvaart. Wij wensen Patricia Thijs heel veel succes voor de toekomst, wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Patricia, je overtreft alle verwachtingen. Superdankjewel voor je waardevolle bijdrage en het met je hart begeleiden van mijn tantes uitvaart. Meedenken, anticiperen, luisteren en alles tot in de puntjes verzorgen én ontzorgen. Het was voelbaar, warm, fijn en rustig ❤️ Heb je een afscheid te regelen? Bel Patricia en alles komt meer dan goed!

Samenwerken met Patricia had ik liever niet gedaan, want dat had betekend dat ik mijn man niet had hoeven te begraven. Maar als je onverwachts voor dit feit wordt geplaatst dan is samenwerken met Patricia de beste keus die je kan maken. Mijn dochters en ik hadden bijzondere wensen, want voor ons wat het gelijk duidelijk dat het geen standaard uitvaart moest worden. En met de hulp van Patricia is dat meer dan gelukt. Tijdens de dagen tussen overlijden en begraven was er volop ruimte om invulling te geven aan onze wensen. Met een lach en traan hebben we samen toegewerkt naar een begrafenis waar we met een heel goed gevoel op terugkijken en dat gaat ons zeker helpen om verder te kunnen.