Patricia Thijs

Misschien hebben we elkaar al eens gezien. In het dorp, op het schoolplein, bij de sportschool of in de wijk Kalenberg waar ik met mijn man en kinderen woon.

Maar ik kom u ook tegen op een verdrietig en moeilijk moment in uw leven, in mijn rol als uitvaartverzorgster, maar vooral als mezelf Patricia Thijs.

Er wordt naar u geluisterd. Een zin die u bij Thijs Uitvaartzorg regelmatig hoort. Ik kom naar u luisteren en neem de tijd om samen met u en uw naasten vorm te geven aan het afscheid van uw dierbare en jullie te begeleiden door samen te praten, te lachen en te huilen in deze periode.

Ik sta klaar om u te helpen. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken.

Patricia Thijs

Regina van Zetten

Mijn naam is Regina en ik mag mij ‘vol trots’ voorstellen als collega van Patricia.

Al meerdere jaren ben ik als zelfstandige voor verschillende opdrachtgevers werkzaam in de uitvaartbranche. Zodoende kwamen Patricia en ik elkaar regelmatig tegen. Dit voelde vanaf het begin af aan al goed, vertrouwd en vooral ook gezellig. Toen ik de vraag kreeg of ik Thijs Uitvaartzorg mee wilde gaan ondersteunen tijdens drukte en vakantieperiodes hoefde ik daar dan ook geen seconde over na te denken.

Gaat u mij tegen komen, dan zal ik mijn uiterste best doen u met liefdevolle aandacht en respect te begeleiden rondom het afscheid van uw dierbare. Ook ik zal naar u luisteren, want dat is waar Thijs Uitvaartzorg voor staat.

Lieve groet, Regina van Zetten

Patricia Thijs, wat een vakvrouw ! Betrokken, flexibel, lief, betrouwbaar .. Samenvattend een professional ! Stond altijd direct voor ons klaar als er een vraag of wens was. Alles is tot in de puntjes geregeld, het is de beste keuze die we hebben kunnen maken. Uit de grond van ons hart willen we je bedanken voor alles wat je gedaan hebt ...ter nagedachtenis aan onze lieve moeder, vrouw en oma

Een vakvrouw waar je je meteen vertrouwd bij voelt. Zo zou ik Patricia omschrijven. Alles is zeer goed geregeld. Als mij iets te binnen schoot kon ik zelfs laat nog contact opnemen en hoefde ik het maar één keer te noemen en kon erop vertrouwen dat Patricia alles nog wist. Ze helpt uit de brand, heeft goede tips, zet de puntjes op de i, denkt liefdevol mee, biedt ruimte en regelt alles achter (en zo nodig voor) de schermen. Patricia is een warm mens die terwijl zij zichzelf blijft toch goed kan voegen naar verschillende soorten mensen. Dank je wel voor het afscheid dat wij hebben kunnen houden voor mijn moeder. Het draagt bij aan de start van de verwerking van alles.

Lieve Patricia,
Wat een prachtige ervaring hebben wij mogen beleven met het overlijden van ons moeder,schoonmoeder en oma.
Alles was in de puntjes verzorgd, je hebt ons goed advies en liefdevol opgevangen.
We konden je bellen al was het voor ons diep in de nacht je stond voor ons klaar.
We zullen zeker kennissen en vrienden van ons aanbevelen als zei een crematie overwegen voor een dierbare ook de locatie 't Lief in Beesd is een prachtig crematorium voor mensen die weinig familie hebben.
Wij hopen dat je dit beroep nog lang mag doen.
Liefdevol en zeker heel discreet en meedenkend voor de nabestaanden die het moeilijk genoeg hebben in een moeilijke tijd.
Van ons Anthon,Nelly en Patrick van Soelen .
Dikke kus en hoop voor vele mensen dat met deze ervaring zei ook het een mooi plekje kunnen geven net zoals wij.

Mijn vrouw wist precies hoe haar uitvaart eruit moest komen te zien. Patricia heeft alles tot in de puntjes verzorgd en zorgde zo voor ruimte voor rouwen. Ingetogen, efficiënt en met heel veel warmte en empathie. We hadden ons geen betere hulp kunnen wensen.
Professioneel, persoonlijk, aardig, meelevend. Patricia heeft de uitvaart van mijn broer perfect geregeld. Ze heeft mijn familie geweldig ondersteund. Een vakvrouw die je helpt organiseren in moeilijke tijden.