Patricia Thijs

Laat u adviseren

Ik sta klaar om u te helpen. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken.

Patricia heeft de uitvaart van mijn vriend en partner Arjan verzorgt.
De persoonlijke aandacht voelde heel erg fijn. Ook het meedenken en tips geven en luisteren naar de verhalen is zo ontzettend fijn in zo'n ongelooflijke moeilijke periode.
Patricia; Iedereen die voor jou kiest is verzekerd van een perfecte persoonlijke begeleiding op de moeilijkste momenten tijdens het afscheid moeten nemen van een dierbare.
Lieve Patricia, bedankt voor alles.

Wij hebben onlangs de uitvaart van mijn vader door Patricia Thijs laten verzorgen. Zij heeft dit met heel veel passie en toewijding gedaan! Wij zijn super blij dat wij dit met Patricia Thijs konden doen. Ze luistert naar je wensen, alles is bespreekbaar, neemt overal de tijd voor, een hele fijne vrouw om in zo'n moeilijke tijd mee te praten, te lachen en te huilen. Wij kijken terug op een hele mooie en persoonlijke uitvaart. Wij wensen Patricia Thijs heel veel succes voor de toekomst, wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Wat waren wij blij met Patricia....Op 6 november overleed onze moeder Lijda de Kruijff zeer onverwachts . In deze moeilijke tijd heeft zij goed meegedacht en was zij een luisterend oor voor onze wensen.
We waren vrij om op onze manier invulling te geven voor de crematie .
Ze is echt een zéér prettig ,warm, gemotiveerd, en professioneel persoon die ik graag aanbeveel .Ze was een grote steun voor ons allen
Patricia bedankt ook voor de na zorg!! Ina van Gent

Het overlijden in dit geval van onze vader is zeer emotioneel er komt in korte tijd erg veel op je af . Wanneer iemand je dan bij kan staan in dit geval Patricia Thijs en neemt al je zorgen uit handen is dit geweldig . Buiten het feit dat Patricia alles tot in de puntjes voor je regelt is zij als mens ook nog eens zeer betrokken bij jou verlies wij hebben onze samenwerking als zeer fijn ervaren en zouden Patricia bij iedereen aanraden wanneer je niet alleen alles goed verzorgd wil hebben maar ook nog eens een zeer betrokken persoon naast je wil hebben tijdens deze moeilijke dagen .
Fred en Carin van Meeteren